Αρχική arrow Σύνδεσμοι

Νέα και ειδήσεις

Ανακοινώσεις

Στατιστικά

Μέλη: 32
Νέα: 48
Σύνδεσμοι: 33
Επισκέπτες: 103453

Who's Online

Η άποψή σας

Αξιολογήστε τον δικτυακό μας τόπο
 

Ροή ειδήσεων

Περιβαλλοντικές ΜΚΟ
Εδώ θα βρείτε δυκτιακούς τόπους Περιβαλλοντικών Μη Κυβερνιτικών Οργανώσεων.
  Σύνδεσμος Προβολές
  Link   ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1992, για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος, με δράσεις έρευνας πεδίου, επιστημονικής μελέτης, ευαισθητοποίησης κοινού, περιβαλλοντική
374
  Link   WWF (World Wide Fund for Nature) Ελλάς
Η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς αποτελεί κομμάτι της διεθνούς οικογένειας του WWF (World Wide Fund for Nature), η οποία απαρτίζεται από 50 εθνικές οργανώσεις και αγωνίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος σε περισσότερες από 100 χώρες.
345
  Link   GREENPEACE
Εδώ και περισσότερα από τριάντα χρόνια, η Greenpeace δίνει έναν πολύπλευρο αγώνα για να προλάβει και να αντιμετωπίσει τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη.
345
  Link   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
Η ΕΕΠΦ είναι η παλαιότερη περιβαλλοντική, μη κυβερνιτική οργάνωση, στην Ελλάδα και συνετέλεσε στη δημιουργία των περισσοτέρων Εθνικών Δρυμών, των υγροτόπων διεθνούς σημασίας Ramsar και πολλών άλλων προστατευομένων περιοχών.
398
  Link   ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης είναι μια ενεργή ΜΚΟ οργάνωση με 20ετή συνεχή λειτουργία.Oι στόχοι της είναι η προστασία του περιβάλλοντος, της φύσης και της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς.
322
  Link   Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ)
Το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) έχει σαν γενικό σκοπό να προωθήσει την αειφορική διαχείριση των ανανεώσιμων φυσικών πόρων στην Ελλάδα και σε άλλες περιοχές της Μεσογειακής Λεκάνης και της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.
336